Hjemmeværnets Leif Larsen hædret med Hjemmeværnets Fortjensttegn

5. maj 2018 Sønderborg

Det var en glad Leif Larsen, som den 4. maj modtog Hjemmeværnets Fortjensttegn for sin store indsats blandt andet for videreførelsen af de militære traditioner i Sønderborgområdet.

Det skete ifølge en pressemeddelelse til SønderborgNYT ved Hærhjemmeværsdistrikt Syd- og Sønderjyllands arrangement i Gram Fritidscenter, hvor der blev tildelt bare seks fortjensttegn til hele distriktets område. Chefen for distriktet, oberstløjtnant Claus Klaris begrundede tildelingen således:

”Leif Larsen har ikke så lang tids tjeneste i Hjemmeværnet som baggrund. Han startede først i distriktets område i 2013. Til gengæld var han også medlem af Hjemmeværnet i sine unge år, før han gik ind i sin livslange ansættelse i Hæren”.

“Larsen startede i 2013 i Hjemmeværnet efter direkte opfordring fra oberstløjtnant J.P. Rasmussen, fordi denne kendte hans ekstraordinært gode egenskaber, hvoraf skal fremhæves: loyalitet, ansvarsfølelse og arbejdsdisciplin”.

“Fagligt ligger Larsen pga. sin baggrund fra Hæren på et meget højt niveau specielt indenfor områderne kommunikation, pressetjeneste og kendskab til historiske forhold”.

“Larsen er arbejdsmæssigt en uundværlig hjørnesten i gennemførelsen af de militære traditioner i Sønderborg området, desuden arbejder han både som presseansvarlig ved Hjemmeværnsmuseet og i den frivillige stab ved distriktet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For denne tjeneste, som ligger langt over hvad man kan forvente af en frivillig i Hjemmeværnet, fortjener Larsen at modtage Hjemmeværnets Fortjensttegn.”

Hjemmeværnets Fortjensttegn er Hjemmeværnets højeste anerkendelse og tildelingen er godkendt af Chefen for Hjemmeværnet og approberet af Hendes Majestæt Dronningen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Universe: Sky Trail er blevet en etage højere

20. januar 2022 Erhverv

Gæster, der besøger Universe Science Park efter den 9. april, kan opleve, at den ellers i forvejen høje klatrebane Sky Trail er blevet en hel etage højere. En af parkens store investeringer til sæson 2022 er at udvide kapaciteten og hele oplevelsen omkring den populære klatrebane Sky Trail, så endnu flere gæster kan udfordre dem […]

Læs mere...