Husflidsforeningen udstiller vinterens arbejde

26. marts 2014 Frivillige

Sønderborg Husflidsforening slutter sæsonen i april. Den sidste mødedag er forskellig fra hold til hold. Foreningen har haft en fin sæson, – stadigvæk med ca. 100 medlemmer. Sæsonen rundes af med en udstilling den 4. april fra 14 til 17.

Her handler det om bogbinding.

Her handler det om bogbinding.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen vil vise de ting vi har arbejdet med i år. Nogle få aktiviteter skal nævnes her:

Knipling er stadig fascinerende.

Knipling er stadig fascinerende.

Der er plads til lidt flere deltagere på næsten alle hold, så er du interesseret i at lære et nyt håndværk eller nyt håndarbejde, så kom og se hvad der arbejdes med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle af udstillere vil muligvis gerne sælge lidt af det de har fremstillet, eller give dig et tilbud om at fremstille noget efter din egen retningslinje, – måske af materialer som du selv kan levere.

For de som gerne vil i gang med at bruge deres hænder vil udstillingen være en god lejlighed til at se, hvordan man kan komme i gang. Det koster kun kr. 100 at være med i et halvt år, idet forening er baseret på frivillige instruktører, og er fantastisk godt stillet ved at Sønderborg Kommune stiller lokaler til rådighed. Idet hele taget er gensidig hjælpsomhed vores kendemærke: Den der kan noget, hjælper andre med at komme i gang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Kultur, Nordborg

Den Digitale Stafet nåede frem til Genforeningsstenen i Nordborg

11. maj 2021 Kultur

Tirsdag eftermiddag nåede Den Digitale Stafet frem til Nordborg og ved Genforeningsstenen i Søparken ved Nordborg Sø blev den givet til Stephan Kleinschmidt, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Rurisme. “Med Den Digitale Stafet skabes der en fælles oplevelse med mange deltagere – hvor for sig. Og her – 101 år […]

Læs mere...