Husflidsforeningen udstiller vinterens arbejde

26. marts 2014 Frivillige

Sønderborg Husflidsforening slutter sæsonen i april. Den sidste mødedag er forskellig fra hold til hold. Foreningen har haft en fin sæson, – stadigvæk med ca. 100 medlemmer. Sæsonen rundes af med en udstilling den 4. april fra 14 til 17.

Her handler det om bogbinding.

Her handler det om bogbinding.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen vil vise de ting vi har arbejdet med i år. Nogle få aktiviteter skal nævnes her:

Knipling er stadig fascinerende.

Knipling er stadig fascinerende.

Der er plads til lidt flere deltagere på næsten alle hold, så er du interesseret i at lære et nyt håndværk eller nyt håndarbejde, så kom og se hvad der arbejdes med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle af udstillere vil muligvis gerne sælge lidt af det de har fremstillet, eller give dig et tilbud om at fremstille noget efter din egen retningslinje, – måske af materialer som du selv kan levere.

For de som gerne vil i gang med at bruge deres hænder vil udstillingen være en god lejlighed til at se, hvordan man kan komme i gang. Det koster kun kr. 100 at være med i et halvt år, idet forening er baseret på frivillige instruktører, og er fantastisk godt stillet ved at Sønderborg Kommune stiller lokaler til rådighed. Idet hele taget er gensidig hjælpsomhed vores kendemærke: Den der kan noget, hjælper andre med at komme i gang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...