Husflidsforeningen udstiller vinterens arbejde

26. marts 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Husflidsforening slutter sæsonen i april. Den sidste mødedag er forskellig fra hold til hold. Foreningen har haft en fin sæson, – stadigvæk med ca. 100 medlemmer. Sæsonen rundes af med en udstilling den 4. april fra 14 til 17.

Her handler det om bogbinding.

Her handler det om bogbinding.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen vil vise de ting vi har arbejdet med i år. Nogle få aktiviteter skal nævnes her:

Knipling er stadig fascinerende.

Knipling er stadig fascinerende.

Der er plads til lidt flere deltagere på næsten alle hold, så er du interesseret i at lære et nyt håndværk eller nyt håndarbejde, så kom og se hvad der arbejdes med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle af udstillere vil muligvis gerne sælge lidt af det de har fremstillet, eller give dig et tilbud om at fremstille noget efter din egen retningslinje, – måske af materialer som du selv kan levere.

For de som gerne vil i gang med at bruge deres hænder vil udstillingen være en god lejlighed til at se, hvordan man kan komme i gang. Det koster kun kr. 100 at være med i et halvt år, idet forening er baseret på frivillige instruktører, og er fantastisk godt stillet ved at Sønderborg Kommune stiller lokaler til rådighed. Idet hele taget er gensidig hjælpsomhed vores kendemærke: Den der kan noget, hjælper andre med at komme i gang.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...