Husk at melde dit barn ind i skolen

16. januar 2014 Uncategorized

Hvis dit barn fylder 6 år i 2014, skal dit barn skrives op til skole i januar måned 2014. Skal dit barn også gå i SFO, så skal det også indskrives digitalt.skole

Indskrivningen omfatter alle børn, uanset om de skal gå i kommunal folkeskole, fri- og privatskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ønsker du skoleudsættelse for dit barn til næste år, så skal det også indskrives – hvor efter du søger om udsættelse om at udsætte skolestarten til næste år. Du vil automatisk modtage et brev fra skolen i dit område med information om indskrivningen.

Du skal skrive dit barn ind til skole i perioden 15. januar – 31. januar 2014. Det gør du ved hjælp af selvbetjeningsløsningen nederst på siden.

Du skal skrive dit barn op til SFO – dette kan du gøre løbende ved hjælp af kommunens selvbetjeningsløsning: “Pladsanvisningen – skriv op – meld ud – søg friplads”

Artiklen fortsætter under annoncen

Link til tilmelding: https://nemlog-in.dk/login.aspx/noeglekort

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...