Husk at melde dit barn ind i skolen

16. januar 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis dit barn fylder 6 år i 2014, skal dit barn skrives op til skole i januar måned 2014. Skal dit barn også gå i SFO, så skal det også indskrives digitalt.skole

Indskrivningen omfatter alle børn, uanset om de skal gå i kommunal folkeskole, fri- og privatskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ønsker du skoleudsættelse for dit barn til næste år, så skal det også indskrives – hvor efter du søger om udsættelse om at udsætte skolestarten til næste år. Du vil automatisk modtage et brev fra skolen i dit område med information om indskrivningen.

Du skal skrive dit barn ind til skole i perioden 15. januar – 31. januar 2014. Det gør du ved hjælp af selvbetjeningsløsningen nederst på siden.

Du skal skrive dit barn op til SFO – dette kan du gøre løbende ved hjælp af kommunens selvbetjeningsløsning: “Pladsanvisningen – skriv op – meld ud – søg friplads”

Artiklen fortsætter under annoncen

Link til tilmelding: https://nemlog-in.dk/login.aspx/noeglekort

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...