Julehygge med masser af herlige kager

12. december 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Der er en del af de frivillige i Sønderborg Kvinde- og Krisecenter, der bare kan det med at lave nogle ovenud

Hjemmelavet lagkage med nødder opg masser af flødeskum.

Hjemmelavet lagkage med nødder opg masser af flødeskum.

Artiklen fortsætter under annoncen

fantastiske lagkager og det fik rigtigt mange tidligere bruger af centret, frivillige og masser af gæster, der har en eller anden forbindelse til centret, at smage lørdag eftermiddag, hvor der blev julehygget.

“Det er dejligt for især tidligere brugere af huset at komme forbi og se det igen. Og man mærker på ingen måde, at stedet forbindes med en voldsom periode i brugernes tilværelse”, siger Ruth Malle til SønderborgNYT. Og det er en oplevelse at se de mange børn, der har boet kortere eller længere tid på centret. De styrer direkte til legerummet og øjnene lyser virkeligt op, når de ser, at deres yndlingslegetøj ligger og venter.

Artiklen fortsætter under annoncen

For nye frivillige kan det sagtens være en oplevelse at være med, når der er julehygge. Det er nemlig en eftermiddag, hvor hoveddøren åbnes igen og igen – og der er et mylder af gæster i huset.

billede

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...