Julemarked på Fisketorvet

22. oktober 2013 Frivillige

Så er det jul igen og julen betyder stort julemarked på Fisketorvet lørdag d. 23. november. kl 9.00 –13.00

Har du lyst til at julehygge med os på Fisketorvet så kom, vi lover det bliver hyggeligt.

Vores markedsdage er blevet et tilløbs stykke hvor man mødes, hygger sig får en snak med venner bekendte, og ikke mindst går på jagt efter det man må eje, der er masser af muligheder for at købe og byde på loppeting af mange forskellige slags, lige fra glas, porcelæn, bøger, tøj til både børn og voksne, lamper, nips, køkkenting og meget mere.jul

Artiklen fortsætter under annoncen

Men hvad er et julemarked uden en julemand han vil komme sejlende og gå i land kl.11.00 ved fisketorvet, til julemusik som leveres af Leif og Leif.

Markedet tilbyder juledekorationer, mos, gran, kogler, kranse, julepynt, juletræer og selvfølgelig juleæbler og frugt, grønt.

Derudover er der ferske og røgede fisk, ål, laks og makrel.

Oven på alt dette kan der tages et hvil hos Café Brag som serverer æbleskiver og gløgg, grillpølser, fiskesandwich og til alt dette en kold fadøl eller noget til at varme sig på lidt kaffe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sundhalle byder også indenfor til julehygge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...