Julemessen i Nordborg blev en succes

10. november 2013 Uncategorized

Carl Erik Rasmussen

Arrangørerne Mega Events kan se tilbage på en rigtig god Julemesse i Nord Als Idrætscenter i den forløbne weekend, hvor et stort publikum besøgte de mange forskellige stande.

Gospel 4Kids sang sig ind i hjertet hos messegæsterne.

Gospel 4Kids sang sig ind i hjertet hos messegæsterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag kunne Allan Bak fra Mega Events oplyse, at messen lørdag var blevet besøgt af 919 gæster, samt at dette antal netop var blevet nået søndag eftermiddag. Håbet om at nå ca. 2500 besøgende levede.
Selve messen blev rost for sin alsidighed og gode muligheder for at bevæge sig rundt mellem standene.
Flere af kommunens politikere havde også fundet det umagen værd at besøge det nordalsiske område, utvivsomt for at gøre et sidste godt indtryk på vælgerne. Nogle partier en stand, hvorfra de agiterede for deres budskab.
Artiklen fortsætter under annoncen

Ak ja, så mange politikere genser beboerne næppe foreløbig i lille Nordborg.

Drengene fik styret lysten til fart over feltet.

Drengene fik styret lysten til fart over feltet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også diverse former for optræden bød årets Julemesse de besøgende på. Blandt andre de friske børn fra 4Kids, som gav fine prøver på  deres Gospelsang, og de modtog naturligvis stort bifald for deres præstation.
Messen bød naturligvis, som enhver god messe skal, på en lang række lækre smagsprøver, og unge med fart i blodet kunne få deres lyst styret i en fartsimulator på Nordborg Autos stand – ligesom  der også var en række fordelagtige tilbud, hvor publikum kunne opnå gode rabatter.
Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke alt kunne naturligvis gøres op i kroner og ører, men alene muligheden for at opnå gode kontakter til publikum er også en indsats værd.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...