Julemessen i Nordborg blev en succes

10. november 2013 Uncategorized

Carl Erik Rasmussen

Arrangørerne Mega Events kan se tilbage på en rigtig god Julemesse i Nord Als Idrætscenter i den forløbne weekend, hvor et stort publikum besøgte de mange forskellige stande.

Gospel 4Kids sang sig ind i hjertet hos messegæsterne.

Gospel 4Kids sang sig ind i hjertet hos messegæsterne.

Søndag kunne Allan Bak fra Mega Events oplyse, at messen lørdag var blevet besøgt af 919 gæster, samt at dette antal netop var blevet nået søndag eftermiddag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Håbet om at nå ca. 2500 besøgende levede.

Selve messen blev rost for sin alsidighed og gode muligheder for at bevæge sig rundt mellem standene.
Flere af kommunens politikere havde også fundet det umagen værd at besøge det nordalsiske område, utvivsomt for at gøre et sidste godt indtryk på vælgerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle partier en stand, hvorfra de agiterede for deres budskab.

Ak ja, så mange politikere genser beboerne næppe foreløbig i lille Nordborg.

Drengene fik styret lysten til fart over feltet.

Drengene fik styret lysten til fart over feltet.

Også diverse former for optræden bød årets Julemesse de besøgende på. Blandt andre de friske børn fra 4Kids, som gav fine prøver på  deres Gospelsang, og de modtog naturligvis stort bifald for deres præstation.
Messen bød naturligvis, som enhver god messe skal, på en lang række lækre smagsprøver, og unge med fart i blodet kunne få deres lyst styret i en fartsimulator på Nordborg Autos stand – ligesom  der også var en række fordelagtige tilbud, hvor publikum kunne opnå gode rabatter.
Ikke alt kunne naturligvis gøres op i kroner og ører, men alene muligheden for at opnå gode kontakter til publikum er også en indsats værd.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...