Kommunen søger frivillige løbere til Bosager

6. april 2017 Sønderborg

Sidste år i november fik Bosager den ene af kommunens to sundhedspriser. De fik den for et løbeinitiativ, hvor frivillige løbere tager en tur med et par borgere på Bosager i løbevogne. Løbeinitiativet har været sat på pause vinteren over, men nu er foråret her, og borgerne på Bosager er glade for igen at komme ud og mærke solen og få frisk vind i ansigtet igen.

Derfor efterlyses der nu flere frivillige løbere.

”Det er en rigtig god oplevelse for borgerne, at komme ud på en tur i en løbevogn sammen med en frivillig. Nu håber jeg, at vi igen kan få suppleret flokken af friske frivillige løbere”, siger Steen Boris Hansen, leder af botilbuddene Bosager og Flintholm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nye frivillige løbere kan tilmelde sig på facebook i gruppen “Bosager-løb“.

Det er en lukket gruppe, som man kan søge om medlemskab af. Det er her man tilbyder sin assistance og melder ind med, hvornår man har tid til en tur med en borger på Bosager. Gruppen bestyres af Lisbeth Lilian Nielsen, daglig leder i hjemmeplejen og frivillig løber.

Så er du løber, og har du et hul i kalenderen torsdag eftermiddag, er du meget velkommen til at melde dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...