Kommunen søger frivillige løbere til Bosager

6. april 2017 Sønderborg

Sidste år i november fik Bosager den ene af kommunens to sundhedspriser. De fik den for et løbeinitiativ, hvor frivillige løbere tager en tur med et par borgere på Bosager i løbevogne. Løbeinitiativet har været sat på pause vinteren over, men nu er foråret her, og borgerne på Bosager er glade for igen at komme ud og mærke solen og få frisk vind i ansigtet igen.

Derfor efterlyses der nu flere frivillige løbere.

”Det er en rigtig god oplevelse for borgerne, at komme ud på en tur i en løbevogn sammen med en frivillig. Nu håber jeg, at vi igen kan få suppleret flokken af friske frivillige løbere”, siger Steen Boris Hansen, leder af botilbuddene Bosager og Flintholm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nye frivillige løbere kan tilmelde sig på facebook i gruppen “Bosager-løb“.

Det er en lukket gruppe, som man kan søge om medlemskab af. Det er her man tilbyder sin assistance og melder ind med, hvornår man har tid til en tur med en borger på Bosager. Gruppen bestyres af Lisbeth Lilian Nielsen, daglig leder i hjemmeplejen og frivillig løber.

Så er du løber, og har du et hul i kalenderen torsdag eftermiddag, er du meget velkommen til at melde dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 112, Sydals

Ild i varebil på Kegnæsvej

27. maj 2022 112

I dag, fredag, klokken cirka 13 blev der ringet 112 og Sydals Frivillige Brandværn kørte til Kegnæsvej, hvor der var ild i en varebil. “Branden fik de frivillige brandmænd hurtigt slukket og fordi der var risiko for, at føreren af bilen har fået røg, så tilkaldte vi en ambulance, så han kunne blive tjekket”, siger […]

Læs mere...