Kræmmerting, lopper og fisk til salg på markedet

12. april 2014 Frivillige

Lørdag havde sønderborgenserne igen mulighed for at kigge på et væld af kræmmervarer, lopper og andre sager på Fisketorvet, hvor der blev holdt Fiskemarked.

 Käthe Vita Hammeleff og Jytte "Pyt" Sørensen i deres bod med meget af hvert.


Käthe Vita Hammeleff og Jytte “Pyt” Sørensen i deres bod med meget af hvert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og ja, det var faktisk muligt at få sig en frisk eller røget fisk med hjem. Og der var også gode chancer for at gøre et rigtigt godt køb i flere af de mange boder.

Virkeligt flotte kort fra Langenberg Grafisk.

Virkeligt flotte kort fra Langenberg Grafisk.

Selv Langenberg Grafisk støttede markedet og kunne så vise og sælge en masse af de postkort og billeder, som laves i firmaet – og Jytte “Pyt” Sørensen fra Jørgensgaard var – som stamgæst på kræmmer og loppemarkeder – selvfølgelig på plads med ting og sager fra både Jørgensgård samt Alssund Børne- og Ungdomscenter m.m.

Klik på knappen og se billeder:Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...