Kræmmerting, lopper og fisk til salg på markedet

12. april 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag havde sønderborgenserne igen mulighed for at kigge på et væld af kræmmervarer, lopper og andre sager på Fisketorvet, hvor der blev holdt Fiskemarked.

 Käthe Vita Hammeleff og Jytte "Pyt" Sørensen i deres bod med meget af hvert.


Käthe Vita Hammeleff og Jytte “Pyt” Sørensen i deres bod med meget af hvert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og ja, det var faktisk muligt at få sig en frisk eller røget fisk med hjem. Og der var også gode chancer for at gøre et rigtigt godt køb i flere af de mange boder.

Virkeligt flotte kort fra Langenberg Grafisk.

Virkeligt flotte kort fra Langenberg Grafisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selv Langenberg Grafisk støttede markedet og kunne så vise og sælge en masse af de postkort og billeder, som laves i firmaet – og Jytte “Pyt” Sørensen fra Jørgensgaard var – som stamgæst på kræmmer og loppemarkeder – selvfølgelig på plads med ting og sager fra både Jørgensgård samt Alssund Børne- og Ungdomscenter m.m.

Klik på knappen og se billeder:Knap

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...