Kristian Jakobsen Stranden på banen for SønderjyskE fra december

14. november 2020 Sport

I sidste uge præsenterede SønderjyskE Herrehåndbold Kristian Jakobsen Stranden som ny spiller i klubben gældende fra sommeren 2021.

Men så længe kommer fansene i Broager Sparekasse Skansen ikke til at vente, før de skal se den norske bagspiller i aktion, for det er nu gjort muligt at hente 23-årige Stranden med det samme.

Skiftet er først og fremmest gjort muligt ved hjælp af trofaste sponsorer i klubben og SønderjyskE vil i den forbindelse sende en stor og varm tak til Broager Sparekasse, SIB, Brødrene Ewers og SeaDane Travel, som har hjulpet ekstraordinært i en svær og udfordrende tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden har SønderjyskE brugt nogle af de penge, som de fik fra salget af Oskar Sunnefeldt til THW Kiel, og dermed har det været muligt at fremrykke Strandens klubskifte.

“Vi havde i forvejen lavet en treårig aftale med Stranden, og ved, at vi får ham ind nu, opretholder vi noget kontinuitet, fordi vi ikke skal ud og hente en midlertidig løsning for resten af sæsonen. Han er en ung spiller med et stort potentiale og det glæder mig, at vi nu får tilknyttet en spiller, som virkelig brænder for vores projekt og som bliver en del af det i lang tid”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Spillemæssigt er han en anden type end de højrehåndede bagspillere, vi råder over i forvejen, og derfor giver det sportsligt også rigtig god mening at bringe ham ind allerede nu”, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt i en pressemeddelelse.

Kristian Jakobsen Stranden skifter fra IFK Skövde og kommer til Sønderborg den 22. november og kan deltage i kampene fra begyndelsen af december.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Pingvinreglementet – en Beatfortælling der genåbnede Sønderborghus

7. maj 2021 Kultur

Torsdag genåbnede Marianne Van Toornburg, Susan Ørum og guitaristen Mikkel Grue scenen i Black Spot i Sønderborghus efter nedlukningen og det gjorde de med Beatfortælling – en tankevækkende historie, som blev tilsat herlige sange med indhold, som passede glimrede ind i Susan Ørums fortælling. Og Sønderborghus’ medarbejder, Peter Tjørnelund var rigtig glad: “Det er rigtigt […]

Læs mere...