Ligeværd undrer sig over medarbejder-ansættelse i Frivillighedens Hus

4. marts 2016 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Først i den kommende uge mødes den arbejdsgruppe, som de frivillige foreninger har nedsat, for at få lavet en jobbeskrivelse til den medarbejder, der ansættes i Frivillighedens Hus. Gruppen blev også bedt om tage tilløb til en beskrivelse af husets funktioner og også beskrive sammensætningen af den kommende bestyrelse.

Jørn Thrane synes ikke det er en god idé at ansætte en medarbejder, inden man ved, hvad vedkommende skal lave.

Jørn Thrane fra Ligeværd synes ikke det er en god idé at ansætte en medarbejder, inden man ved, hvad vedkommende skal lave.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men nu har Sønderborg Kommune ansat medarbejderen og så behøves vi ikke bruge tid på jobbeskrivelsen. Jeg havde troet, at det var med afsæt i jobbeskrivelsen, man skulle sikre, at det var den helt rigtige, der blev ansat”, siger Jørn Thrane fra Ligværd i Sønderborg.

Han er spændt på, om Sønderborg Kommune også har lavet et udkast til sammensætningen af den kommende bestyrelse, der skal drive Frivillighedens Hus og om køreplanen til husets hverdage også er skrevet.

“Så kan vi jo starte vores møde med at nedlægge arbejdsgruppen”, siger Jørn Thrane.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også Svend Schütt fra foreningen KGGO i Gråsten blev forbavset over, at Sønderborg Kommune har ansat en medarbejder i Frivillighuset inden jobbeskrivelsen, som de frivillige skulle lave, er påbegyndt.

Helt efter planen

Sundhedsudvalgets formand, Helge Larsen, siger til SønderborgNYT:

“Processen har hele tiden været den, at kommunens ansatte person skulle ansættes så tidligt, nærmere bestemt til start 1. april. Så kan den pågældende deltage i processen sammen med de to arbejdsgrupper. Herved bestemmes og udvikles personens arbejdsbeskrivelse i et samarbejde med de frivillige”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om ansættelsen HER

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...