Lyserød Lørdag: Bind lyserøde sløjfer på Christian den X’s Bro

21. september 2017 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

I år er det 10. år med Lyserød Lørdag i Sønderborg – og nu er Borgen Shopping og Sønderborg Handel gået sammen om at løfte Støt brysterne-kampagnen.

“Blandt andet har vi fået lavet lyserød bånd, som kan købes for 50 kroner i Kvickly og Føtex. Tanken er, at man går ned på Ckristian den X’s Bro og binder det fast på broens gelænder i en sløjfe”, siger Flemming Enghave fra Borgen Shopping.

I Borgen vil der desuden komme en auktion, hvor der skal bydes på varer fra Borgens butikker. Hele indtjeningen sendes til Støt Brysterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“En gruppe fra Kunstværket i Augustenborg laver hvert et maleri ud fra temaet ‘Bryster’ og de malerier bliver også solgt på auktion og her ser vi gerne, det er virksomheder, der byder”, siger Flemming Enghave.

Farver byen lyserød

“I midtbyen kommer der lyserøde oaser rundt omkring og vi har opfordret byens butikker til at pynte deres vinduer med lyserødt”, siger Rikke Torre, der er formand for Sønderborg Handel.

Det er første gang, Sønderborg Handel går ind i Lyserød Lørdag og målet er at sætte meget mere fokus på Støt Brysterne-kampagnen og så at samle flest mulige kroner sammen til Kræftens Bekæmpelse.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...