Målet er at Tour-feberen breder sig og flest muligt trækker i Tourens farver

16. marts 2022 Tour de France

Der er adskillige små og større virksomheder, som allerede har bestilt t-shirts i Tourens farver hos Sport Direct i Sønderborg, så de kan være en del af det store fællesskab, der vil løfte Tour-stemningen op til og under Tour de France i Sønderborg.

“Vi kan levere t-shirts, polo-trøjer og andet i forskellige kvaliteter og så kan vi blandt andet forsyne dem med et tryk, der viser Sønderborg plus et tryk med for eksempel virksomhedens logo”, siger Steen Wrang fra Sport Direct. Han fortæller videre, at det er for sent at bestille trøjer med de officielle Tour-logoer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men med lidt kreativitet kan der sagtens laves trøjer og andet, som læner sig op ad Touren”, siger Steen Wrang til SønderborgNYT.

Han fortæller, at det er fra april, virksomhederne skal i gang med at bruge Tour-feberen og vise sig frem i Tourens farver.

“Vi er i fuld gang med at lave trøjer, men andre kan sagtens nå at komme med. Og alt fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder, foreninger og vennegrupper, som mærker Tour-feberen stige, er velkomne til at kontakte os og høre, hvad vi kan byde på”, siger Steen Wrang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...