Netværkshuset fik 50.000 kroner fra Lions i Sønderborg

3. marts 2020 Sønderborg

Tirsdag eftermiddag var præsident Erling Jørgensen og Frode Sørensen fra Lions Club Sønderborg på besøg i Demenscafeen i Netværkshuset i Dybbøl – og det besøg var formanden, Wiwi Christensen, rigtigt glad for.

“Vi har tidligere været på besøg og har oplevet den glæde, som de demensramte og deres pårørende oplever her. Og det glæder rigtigt meget, at I har fokus på pårørerende til demente, for de har det virkeligt svært”, sagde Frode Sørensen og afslørede så, at Lions Club Sønderborg giver 50.000 kroner til Netværkshuset.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så inviterer vi Wiwi Christensen på besøg i Lions-klubben til efteråret, hvor hun skal fortælle, hvad pengene er brugt til”, sagde Frode Sørensen.

“Det er altså meget overraskende. Hele 50.000 kroner. Det er vi mægtigt glade for og jeg tror jeg rejser til Sydafrika”, sagde Wiwi Christensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...