Netværkshuset fik 50.000 kroner fra Lions i Sønderborg

3. marts 2020 Sønderborg

Tirsdag eftermiddag var præsident Erling Jørgensen og Frode Sørensen fra Lions Club Sønderborg på besøg i Demenscafeen i Netværkshuset i Dybbøl – og det besøg var formanden, Wiwi Christensen, rigtigt glad for.

“Vi har tidligere været på besøg og har oplevet den glæde, som de demensramte og deres pårørende oplever her. Og det glæder rigtigt meget, at I har fokus på pårørerende til demente, for de har det virkeligt svært”, sagde Frode Sørensen og afslørede så, at Lions Club Sønderborg giver 50.000 kroner til Netværkshuset.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så inviterer vi Wiwi Christensen på besøg i Lions-klubben til efteråret, hvor hun skal fortælle, hvad pengene er brugt til”, sagde Frode Sørensen.

“Det er altså meget overraskende. Hele 50.000 kroner. Det er vi mægtigt glade for og jeg tror jeg rejser til Sydafrika”, sagde Wiwi Christensen.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...