Økonomiudvalget skal have en status på brosamarbejdet

16. marts 2018 Politik

Byrådet godkendte den 1. marts 2017 samarbejdsaftalen mellem Sønderborg og Faaborg-Midtfyn samt udpegede byrådsmedlemmer til den politiske styregruppe, der skal arbejde for en fast Als-Fyn forbindelse

De to beslutninger markerede den officielle start på projektet.

Med styrelsesvedtægten 2018-2021 er den politiske forankring af AlsFynBroen overgået fra Udvalget for Kulturel og Regional Udvikling til Økonomiudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Økonomiudvalget vil fremadrettet blive orienteret om projektets fremdrift og det vil bla. andet ske på onsdag, når udvalget er samlet til møde.

 AlsFynBroen arbejder med fire indsatsområder: Medier & ekstern kommunikation, public affairs, analyser samt borgerinddragelse.

Formålet er at få projektet så højt op på den landspolitiske dagsorden, at der ultimativt kan laves en anlægslov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politikerne kommer til at høre, at der er god fremdrift i projektet, og specielt på den landspolitiske og sønderjyske scene er projektet nået langt i forhold til interessevaretagelsen.

Ligeledes opleves en stigende interesse på Fyn, og der vil derfor i 2018 være et særligt fokus på yderligere at styrke den politiske opbakning på Fyn, hvor direkte borgerinddragelse og folkelig forankring er et nyt indsatsområde i 2018.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...