Onsdag holdes Byrådsmødet i Havnbjerg

24. november 2020 Byrådsmøder

Sønderborg Kommune holder sine næste to byrådsmøde i Udviklingshuset HR-Huset i Havnbjerg, som er den tidligere Havnbjerg Skole. Det første af møderne er i morgen, onsdag, klokken 17.

“Vi står jo stadig med den udfordring, at vi ikke kan holde møderne i Byrådssalen, når vi skal følge retningslinierne. Men vi føler stadig et behov for at holde fysiske byrådsmøder,og det kan lade sig gøre i HR-huset i Havnbjerg, som er en kommunal adresse. Så vi kommer stadig ud i kommunen, men holder næste byrådsmøde i eget regi”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Plads til 10 tilskuere

Politiske møder – som et byrådsmøde – er undtaget reglerne om forsamlingsforbuddet på 10 personer. Alligevel vil der være begrænset adgang for tilskuere. For at følge reglerne om plads nok og afstandskrav, er der plads til i alt 50 personer i lokalet.

Det betyder, at der er plads til ti tilskuere til byrådsmødet i Havnbjerg, og de lukkes ind efter først til mølle princippet.

På møder skal de folkevalgte gennem en dagsorden med 20 punkter.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...