Onsdag holdes Byrådsmødet i Havnbjerg

24. november 2020 Byrådsmøder

Sønderborg Kommune holder sine næste to byrådsmøde i Udviklingshuset HR-Huset i Havnbjerg, som er den tidligere Havnbjerg Skole. Det første af møderne er i morgen, onsdag, klokken 17.

“Vi står jo stadig med den udfordring, at vi ikke kan holde møderne i Byrådssalen, når vi skal følge retningslinierne. Men vi føler stadig et behov for at holde fysiske byrådsmøder,og det kan lade sig gøre i HR-huset i Havnbjerg, som er en kommunal adresse. Så vi kommer stadig ud i kommunen, men holder næste byrådsmøde i eget regi”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Plads til 10 tilskuere

Politiske møder – som et byrådsmøde – er undtaget reglerne om forsamlingsforbuddet på 10 personer. Alligevel vil der være begrænset adgang for tilskuere. For at følge reglerne om plads nok og afstandskrav, er der plads til i alt 50 personer i lokalet.

Det betyder, at der er plads til ti tilskuere til byrådsmødet i Havnbjerg, og de lukkes ind efter først til mølle princippet.

På møder skal de folkevalgte gennem en dagsorden med 20 punkter.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...