Peter Thomsen fra Venstre vil se Bon Jovi-bilag fra Kultur i Syd

18. december 2019 Politik

Sønderborg Kommune havde en aftale med Kultur i Syd og om, at kommunen ville dække en del af et eventuelt underskud i forbindelse med satsningen på en koncert på Slagmarken, hvor Bon Jovi var hovednavnet.

“Jeg synes ikke, at vi bare skal betale omkring 1.500.000 kroner til Kultur i Syd uden at se bilag på de udgifter, der har været. Jeg hører, at en del af underskuddet dækker over konsulentbistand til Kultur i Syd – og det hører ingen steder hjemme”, siger Peter Thomsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også andre udgifter, som han ikke mener, skal dækkes delvis ind af kommunen.

“Kommunen giver nogle gange underskudsgaranti til foreninger, når de laver arrangementer. Hvis de foreninger også gav sig selv et stort konsulentbidrag, så ville det hurtigt blive dyrt for kommunen”, siger Peter Thomsen.

På onsdagens byrådsmøde fik Peter Thomsen og de øvrige byrådsmedlemmer et løfte om, at de får et mere udførligt udgiftsbilag fra koncerten at se.

“Men 844.000 kroner til konsulentbistand til Kultur i Syd, 910.000 til lønninger til projektansatte – og en diversepost på 512.000 kroner kræver en rigtig god forklaring”, siger Peter Thomsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...