Politiet advarer imod tricktyve

Arkivfoto
Arkivfoto
23. september 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Politiet i Sønderborg advarer mod nogle udenlandske tricktyve, der lige nu huserer i området – mandag slog de til i Broager.

En kvinde havde været i Brugsen for at handle og da hun gik ud til sin bil, blev hun kontaktet af en udenlandsk mand, der spurgte om vej til Fyn. Kvinden var flink og fortalte ham vejen, imens hun stod med ryggen til sin egen bil.

Da kvinden kom hjem, blev hun ret hurtigt kontaktet af sin bank, der fortalte at der netop var blevet hævet 6.000 kr. – og der opdagede hun så, at hun manglede sit Dankort.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Man skal passe på, når man vil være flink og vise vej. I det hele taget skal man være lidt på vagt, når man bliver kontaktet på gaden af nogen man ikke kender, siger Svend Erik Lassen fra Sønderborg Politi.

 

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...