Politiet advarer imod tricktyve

23. september 2014 Uncategorized

Politiet i Sønderborg advarer mod nogle udenlandske tricktyve, der lige nu huserer i området – mandag slog de til i Broager.politi3

En kvinde havde været i Brugsen for at handle og da hun gik ud til sin bil, blev hun kontaktet af en udenlandsk mand, der spurgte om vej til Fyn. Kvinden var flink og fortalte ham vejen, imens hun stod med ryggen til sin egen bil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da kvinden kom hjem, blev hun ret hurtigt kontaktet af sin bank, der fortalte at der netop var blevet hævet 6.000 kr. – og der opdagede hun så, at hun manglede sit Dankort.

– Man skal passe på, når man vil være flink og vise vej. I det hele taget skal man være lidt på vagt, når man bliver kontaktet på gaden af nogen man ikke kender, siger Svend Erik Lassen fra Sønderborg Politi.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...