Politiet advarer mod tricktyve

Arkivfoto
Arkivfoto
10. oktober 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Måske – måske ikke – er der tricktyve på spil i Sønderborg. Det oplyser Peter Baum, der er vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg.

“Vi har fået en anmeldelse fra en person, der fredag omkring kl. 1045 var i Gågaden i Sønderborg. To mænd henvendte sig til anmelderen, viste et kort og spurgte om vej”, fortæller Peter Baum.

Mens den ene spurgte om vej, stod den anden og kiggede anmelderen over skulderen, og kort efter forsvandt parret i mylderet i Gågaden. Politiet har indtil nu kun fået denne ene anmeldelse, men anmelderen så de samme to personer henvende sig to andre personer i Gågaden og benytte samme fremgangsmetode med kortet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kan ikke sige, at der er tale om tricktyve, men fremgangsmetoden minder meget om det; nemlig at de især henvender sig til ældre personer”, siger Peter Baum.

De to mænd, der er tale om, beskrives begge som værende østeuropæiske af udseende, lyse i huden og med sort, kort hår

Den ene er 30-35 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en rød fleccejakke, der ifølge anmelderen var “alt for stor til ham”. Hans kompagnon er på samme alder, men noget højere: 190 cm. Han var iført en sort trøje og sort vest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kan man hjælpe politiet med oplysninger, kan man ringe 114.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...