Politiet advarer mod tricktyve

10. oktober 2014 Uncategorized

Måske – måske ikke – er der tricktyve på spil i Sønderborg. Det oplyser Peter Baum, der er vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg.politi

“Vi har fået en anmeldelse fra en person, der fredag omkring kl. 1045 var i Gågaden i Sønderborg. To mænd henvendte sig til anmelderen, viste et kort og spurgte om vej”, fortæller Peter Baum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens den ene spurgte om vej, stod den anden og kiggede anmelderen over skulderen, og kort efter forsvandt parret i mylderet i Gågaden. Politiet har indtil nu kun fået denne ene anmeldelse, men anmelderen så de samme to personer henvende sig to andre personer i Gågaden og benytte samme fremgangsmetode med kortet.

“Vi kan ikke sige, at der er tale om tricktyve, men fremgangsmetoden minder meget om det; nemlig at de især henvender sig til ældre personer”, siger Peter Baum.

De to mænd, der er tale om, beskrives begge som værende østeuropæiske af udseende, lyse i huden og med sort, kort hår

Artiklen fortsætter under annoncen

Den ene er 30-35 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en rød fleccejakke, der ifølge anmelderen var “alt for stor til ham”. Hans kompagnon er på samme alder, men noget højere: 190 cm. Han var iført en sort trøje og sort vest.

Kan man hjælpe politiet med oplysninger, kan man ringe 114.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Henning Kongstad kunne fejre 25-års jubilæum hos Daniit

8. februar 2023 Erhverv

Den 1. februar kunne administrerende direktør Henning Kongstad fejre 25-års jubilæum hos Daniit A/S. I 1998 blev han uddannet elektronikteknikker på EUC Syd og han startede sin karriere, som pc-software-programmør hos Lodam automation A/S og blev senere hen projektleder for foderfabrikker og asfaltværker. Efterfølgende blev han teknisk chef, og i dag er Henning Kongstad administrerende […]

Læs mere...