Politiet advarer mod tricktyve

10. oktober 2014 Uncategorized

Måske – måske ikke – er der tricktyve på spil i Sønderborg. Det oplyser Peter Baum, der er vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg.politi

“Vi har fået en anmeldelse fra en person, der fredag omkring kl. 1045 var i Gågaden i Sønderborg. To mænd henvendte sig til anmelderen, viste et kort og spurgte om vej”, fortæller Peter Baum.

Mens den ene spurgte om vej, stod den anden og kiggede anmelderen over skulderen, og kort efter forsvandt parret i mylderet i Gågaden. Politiet har indtil nu kun fået denne ene anmeldelse, men anmelderen så de samme to personer henvende sig to andre personer i Gågaden og benytte samme fremgangsmetode med kortet.

“Vi kan ikke sige, at der er tale om tricktyve, men fremgangsmetoden minder meget om det; nemlig at de især henvender sig til ældre personer”, siger Peter Baum.

De to mænd, der er tale om, beskrives begge som værende østeuropæiske af udseende, lyse i huden og med sort, kort hår

Artiklen fortsætter under annoncen

Den ene er 30-35 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en rød fleccejakke, der ifølge anmelderen var “alt for stor til ham”. Hans kompagnon er på samme alder, men noget højere: 190 cm. Han var iført en sort trøje og sort vest.

Kan man hjælpe politiet med oplysninger, kan man ringe 114.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...