Politiet har god glæde af Twitter

13. juni 2014 Uncategorized

Netop nu runder Syd- og Sønderjyllands Politi 10.000 følgere på Twitter. Det betragter kredsens ledelse som en stor succes efter mindre end et års aktiviteter på det sociale medie. Kredsen er lige for tiden den mest tweetende politikreds i landet.politi

Samtidig er flere sager blevet opklaret ved hjælp af Twitter, og mange projekter og forebyggende tiltag har fået et løft ud over det almindelige med assistance fra den blå Twitter-fugl.

Artiklen fortsætter under annoncen

To savnede er blevet fundet efter en efterlysning på twitter og vagtchef Erik Lindholdt har opklaret et røveri ved hjælp af Twitter. Beskrivelsen af røvernes bil røg ud, og kort tid efter ringede en vægter, hvis chef havde set tweetet og bedt personalet holde udkig. Og kort tid efter sad røverne inde.

Under stormene sidste efterår var Syd- og Sønderjyllands Politi den mest tweetende myndighed overhovedet – og fik megen ros for indsatsen. Borgerne følte sig god orienterede.

Syd- og Sønderjyllands Politi fejrer de 10.000 følgere og et år på Twitter med blandt andet at give følgerne adgang til at stille spørgsmål og komme med kommentarer til blandt andre en vagtchef, lederen af det kriminalpræventive sekretariat, færdselsafdelingen og kommunikationsenheden

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49