Politikerne: Børn og unge skal have den bedste optakt til et godt voksenliv

17. august 2018 Politik

Børn og unge skal have det godt, mens de er børn og unge.

Og de skal have de bedste forudsætninger for at udvikle et godt fundament for et sundt og velfungerende voksenliv.

Det gælder uanset om de har særlige behov eller særlige talenter.

En ny politik med navnet: “Sammenhængende børne- og ungepolitik – ambitioner i øjenhøjde” er netop blevet godkendt i Børne- og Uddannelsesudvalget. Den beskriver et fælles værdigrundlag og danner fundamentet for en sammenhængende indsats for alle børn og unge i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig følger politikken Byrådets overordnede vision 2018-2021 ved at være ambitiøs og konkret.

”Vi har fået en god, favnene og bred politik, som er målrettet mod den gruppe børn og unge, vi har i øjeblikket. Vi ønsker at skabe de bedste forudsætninger for, at børn og unge kan vokse op i trygge omgivelser, hvor deres behov imødekommes, og hvor de mødes med passende udfordringer og forventninger. Kommunen er med inde over lige fra det første besøg af sundhedsplejen få dage efter fødslen, i dagtilbuddene og igennem årene i folkeskolen. Sammen med vores Helhedsplan er den nye politik et godt redskab til at vi kan levere en sammenhængende indsats af høj kvalitet”, siger udvalgsformand Claus Klaris i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...