ProjectZero: Infomøde om el-biler og Zero-billån

24. marts 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag kl.19 inviteres alle borgere, der ønsker at blive klogere på elbiler, til informationsaften i bibliotekssalen på Sønderborg Bibliotek.

Broager Sparekasse fortæller om Zero-billån.

Broager Sparekasse fortæller om Zero-billån.

Artiklen fortsætter under annoncen

ProjectZero og CLEVER er værter ved informationsmødet om de elektriske biler, hvor det udover at høre om elbiler også er muligt at prøvekøre et par af de nyeste modeller. Mødet skal gerne øge kendskabet til elbilerne, som allerede nu er udråbt til at være et af fremtidens transportmidler, og samtidig sætte et endegyldigt punktum for projekt Test-en-elbil i Sønderborg Kommune.zero

Artiklen fortsætter under annoncen

CLEVER præsenterer resultaterne fra Test-en-elbil i Sønderborg og de erfaringer der er blevet indsamlet undervejs. Siden Test-en-elbil startede tilbage i 2011 er elbilerne suset der ud af og store mærker som Nissan, Renault og VW har nu vist at også de kan og vil producere elbiler. Lokale bilforhandlere står klar på mødet med det nyeste indenfor elbiler og det er muligt at få en prøvetur.

Broager Sparekasse fortæller om bankens nyeste lån, ZERObillån, som blandt andet kan bruges til at finansiere en ny smart elbil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmeld dig arrangementet til Martin Moos fra ProjectZero på [email protected] eller via www.projectZero.dk.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...