ProjectZero: Infomøde om el-biler og Zero-billån

24. marts 2014 Uncategorized

Torsdag kl.19 inviteres alle borgere, der ønsker at blive klogere på elbiler, til informationsaften i bibliotekssalen på Sønderborg Bibliotek.

Broager Sparekasse fortæller om Zero-billån.

Broager Sparekasse fortæller om Zero-billån.

Artiklen fortsætter under annoncen

ProjectZero og CLEVER er værter ved informationsmødet om de elektriske biler, hvor det udover at høre om elbiler også er muligt at prøvekøre et par af de nyeste modeller. Mødet skal gerne øge kendskabet til elbilerne, som allerede nu er udråbt til at være et af fremtidens transportmidler, og samtidig sætte et endegyldigt punktum for projekt Test-en-elbil i Sønderborg Kommune.zero

Artiklen fortsætter under annoncen

CLEVER præsenterer resultaterne fra Test-en-elbil i Sønderborg og de erfaringer der er blevet indsamlet undervejs. Siden Test-en-elbil startede tilbage i 2011 er elbilerne suset der ud af og store mærker som Nissan, Renault og VW har nu vist at også de kan og vil producere elbiler. Lokale bilforhandlere står klar på mødet med det nyeste indenfor elbiler og det er muligt at få en prøvetur.

Broager Sparekasse fortæller om bankens nyeste lån, ZERObillån, som blandt andet kan bruges til at finansiere en ny smart elbil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmeld dig arrangementet til Martin Moos fra ProjectZero på martin.moos@projectzero.dk eller via www.projectZero.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...