Psykoterapeut kan hjælpe dig med at finde det gode liv

2. juli 2013 Uncategorized

Den seneste tid har medierne haft fokus på psykologbehandlinger og ventetider. Sønderborg Nyt kan fortælle, der er et glimrende alternativ. Nemlig psykoterapeuterne, der hjælper mennesker, som ikke synes, at livet er herligt. Måske fordi de mønstre, der følges, ikke er de bedste. Det er jo sådan, at når vi gør, som vi plejer, så bliver alt, som det plejer.

Psykoterapeut Jørgen Rump kan guide dig til et bedre liv.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Man kan sige, vi giver dem nogle værktøjer, der gør, at de kan ændre deres liv ganske meget. Og ved at følge nye veje og nye tankemønstre, så kommer de til at blomstre og gro, siger psykoterapeut Jørgen Rump, der har til huse i Helgolandsgade 9, 1 i Sønderborg.

Enhver, der føler, at der er knas i livskvaliteten er velkommen til at få en gratis samtale med Jørgen Rump, der under samtalen hurtigt opdager, om han er den rette til at hjælpe. Han tager glad og gerne imod mennesker, der synes, at alt bare er skidt, deprimerede, misbrugere og andre, der er ramt på livskvaliteten. Hvert forløb begynder med en gratis samtale.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så kan vedkommende også mærke efter og tænke over, om jeg er den rette for ham eller hende, siger Jørgen Rump.

Chancen for at få et godt liv efter et terapiforløb er stor. Jørgen Rump er så sikker på sin terapi, at han lover pengene retur, hvis hans klienter ikke oplever fremgang.

Tankemønstre ændres

I den kuffert, der rummer vores følelser, begyndte optankningen allerede, da vi blev født og mange af vores tankemønstre og måder at handle på, stammer fra vores første år og resten af barndommen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vil du svæve som en sommerfugl eller samle sten, spørger Jørgen Rump. Vi vælger selv.

– Vi har lært meget, som vi mestrer rigtigt godt, men der kan også være ting, der er kommet forkert ind, siger Jørgen Rump. Han fortæller, der er forældre, der er rigtigt gode til at rose deres børn, når de hjælper med opvasken eller slår græsset.

– På den måde lærer børnene, at de kun er noget værd, hvis de hjælper andre, siger Jørgen Rump. Den indlæring hænger jo ikke sammen med Erik Gripps sang om glæden. Han synger om, vi skal føle glæde. Ikke for det, som vi kan eller vil – men glæde, fordi vi er til.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Ved at gå ind og bryde de tanker, der følger efter såkaldt fejllæring, så bliver klienten mere klartseende og mere hel, siger Jørgen Rump. Han lærer den, der sidder overfor ham, at mærke efter indeni og hele tiden være bevidst om, hvorfor han eller hun har det sådan lige nu. Når der er føling med følelserne, så er det ikke svært at tage de rigtige skridt.

Økonomi

Det koster penge at gå til psykoterapeut og mange skal have 5-600 kroner for en enkelt time. Hos Jørgen Rump får du mere tid for samme beløb. Noget væsentligt er, at det gode liv er værd at investere i.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Sundeved, Kultur

Skal du med NaturStærk på nattur i naturen?

4. oktober 2023 Sundeved

NaturStærk inviterer til Nat i Naturen i Sottrupskov søndag den 5. november kl. 7.30-10.00 og mødestedet er P-pladsen ved Sottrupskov 27A. Vi går i mørke i naturen og efter en time står solen op. Turen gennem skoven er på ca. 3 km. Undervejs er der aktiviteter, som alle kan være med til, og vi slutter […]

Læs mere...