Skoven kom ind på Amaliehaven

12. maj 2015 Augustenborg

Tirsdag eftermiddag var der dækket flot op til kaffe på Amaliehaven i Augustenborg og det skyldtes, at allesammen skulle fejre sommerens grønne farver.IMG_7284

Bruno Calusen gav sig tid til at synge en buket evergreeens.

.

“I kan jo ikke komme ud i skoven, så vi bærer skoven ind til jer”, siger initiativtager Bruno Clausen fra Notmarks Lokalforening, der sammen med Landsbyforeningen står har været i skoven fra morgenstunden og klippe friske grønne grene.

Inden de grønne grene blev delt ud, sang Bruno Clausen er lille række evergreens og Notmarks præst, Malene Freksen læste en historie om mobiltelefonernes lyksaligheder.

“Tænk, hvad sådan en lille tingest kan og i dag er man jo slet ikke med i IMG_7267noget som helst, hvis man ikke har en. Den kan spille musik, radio, tage billeder, sms’e og gå på internettet og man kan ringe med den”, siger Malene Freksen. Hun fortæller, at der var en gang, hvor man slet ikke havde sådan nogle.

“Inden mobiltelefonerne var vores børn nødt til at besøge hinanden og lege sammen for at få tiden til at gå. Dengang fik de faktisk motion og masser af frisk luft. Og før vi fik sms var der ikke så mange voksne, der udsatte sig for at få stress”, siger hun.

På den måde blev de ældre bekræftet i, at der var meget, der bedre i de gode gamle dage.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk