Soroptimisterne på gaden med Verdens Bedste Nyheder

29. august 2020 Sønderborg

Fredag morgen – 4. september klokken 7-9 – kan du få Verdens Bedste Nyheder ved Sønderborg Banegård og ved Sønderborg Statsskole. Vi er lokale frivillige fra Soroptimist International, Sønderborg, der tropper op og deler chokolade og en avis med konstruktive nyheder om verdens store fremskridt ud.

Gennem den sidste generation er livskvaliteten forbedret for hundredvis af millioner mennesker verden over. Ekstrem fattigdom falder, flere børn overlever, folk lever længere og flere kommer i skole.

Artiklen fortsætter under annoncen

I en svær tid, der er præget af coronavirus, er det vigtigt at minde hinanden om de mange fremskridt, der er sket gennem de sidste par årtier.

Derfor går vi og tusindvis af andre frivillige på gaden 256 steder over hele landet for at dele Verdens Bedste Nyheder-aviser med historier om fremskridt og løsninger ud til morgenfriske danskere.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...