Styrmand Karlsen er på vej med stort program til Alsfjord Dagen

12. august 2016 Nordborg

Det bliver en dag i naturens tegn og den vil byde på mange spændende oplevelser, for både voksne og børn i alle aldre.

En gruppe arbejder på at lave en masse aktiviteter, arbejdende værksteder og udstillinger, som alle kan relateres til fjorden, naturen, historie, miljø og sundhed.

“Vi er tæt på at kunne offentliggøre hele det spændende program, hvor der uden tvivl bliver oplevelser for enhver. Vi har en masse ideer og langt de fleste bliver til noget. Det er fordi, vi gør som i USA. Siger ‘Yes we can’, når det handler om at vise, at vi udvikler Nordals og Sundeved”, siger Lars Karlsen, der sejler Førgen Bitten i hverdagen, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu har Lars Karlsen en drøm at flere marinefartøjer dukker frem på havoverfladen, han tænker i kokkedyst og mange andre ting. Samtidig er der høstmarked i Nordborg og selvfølgelig har Lars Karlsen planer om at koble det sammen med Alsfjord Dagen

“Jeg vil så gerne vise, at vi kan noget på Nordals og Sundeved. Vise, at vi er i fuld gang med at udvikle området”, siger Lars Karlsen. Opbakningen fra Linak, Bitten og Mads Clausen Fonden samt andre viser, at der er flere end Lars Karlsen selv, der tror på fremtiden på Nordals og Sundeved.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selv kommer Lars Karlsen fra Esbjerg.

“Men jeg føler mig hjemme her og vil gerne være med til at gøre noget for vores herlige område”, siger han.

Og som hos enhver anden vestjyde, så er der handling bag ordene –  og han har tænkt sig om, inden han sagde noget. så han ved, han kan det, som han siger.

alsfjord-dagen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk