To foreninger inviterede til Sønderjysk Kaffebord og ord fra A.P. Hansen

17. marts 2018 Sønderborg

Lørdag eftermiddag nød flere end 100 mennesker sønderjysk kaffebord  og lagde ører til tidligere borgmester A. P. Hansen, som fortalte om en del af sit liv – og alle de nu lukkede virksomheder, som han har været ansat hos.

“I mine unge dage var jeg medlem i VU og jeg meldte mig også ind hos KU. Der var smukkere piger i KU og dengang gik man ikke så højt op i, om man var meldt ind begge steder”, siger A. P. Hansen, der er årgang 1930.

Red Barnet og SOS Børnebyerne, som stod bag arrangementet, fik fortalty, hvad det er, de arbejder for og med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og for at sætte en prik over et i, så var musikgruppen Glimt i Øret på plads i Det Sønderjyske Køkken og spillede for gæsterne.

Lokale kunstnere havde stillet nogle af deres værker frem – og tanken var, at de skulle sælges og en del af overskuddet skulle gå til de to foreninger, Red Barnet og SOS Børnebyerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...