Tour-dag for mennesker med udfordringer

18. juni 2022 Tour de France

Lørdag er den store Tour de France-dag for en del af de udviklingshæmmede samt andre med udfordringer og det er ‘Friske Fællesskaber’ fra  værestedet 12-eren, som har sat scenen på Ringriderpladsen, hvor der både pyntes cykler, køres cykelringridning og cykles på forhindringsbane.

Der er også cykler, som er meget anderledes, som deltagerne kan prøve at køre på. På en af dem er cykelskuret skiftet ud med et bilrat – og på andre sidder styret helt forkert.

Det er også brugere fra 12’eren, der har været rundt i butikker og få sponsorgaver, så der er nogle gevinster at kæmpe om.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er sådan, at vi har aktiviteter i en time og så holder vi spisepause. Og når den er slut, så forsætter vi med aktiviteterne”, sagde Frederik Jensen, der er sundhedspædagogisk konsulent.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...