Tre anholdt i Stenbjergparken – politiet måtte affyre varselsskud

14. august 2020 112

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog klokken torsdag klokken 20.45 anmeldelse om, at tre personer var blevet truet på livet på en parkeringsplads i Stenbjergparken.

Patruljen ankom til stedet klokken 20.52. Under afhøringen af parterne ankom adskillige personer til stedet, hvorunder der opstod alvorlig tumult, da en gruppe personer rettede deres vrede mod politiet.

I denne sammenhæng tog en person fat i en betjents tjenestepistol, og betjentens kollega måtte derfor afgive varselsskud skråt op i luften, hvor ingen blev ramt, for at få personen til at lægge våbenet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efterfølgende har politiet været massivt til stede med flere patruljer i området og i alt tre mænd er blevet anholdt i forbindelse med hændelsen.

En af de anholdte kom lettere til skade og er indlagt på hospital. De nærmere omstændigheder i forbindelse med skaden kendes endnu ikke.

En betjent kom også lettere til skade i forbindelse med hændelsen og er blevet behandlet på skadestuen.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at der klokken 21.35 atter var roligt i området, og afspærringen er efterfølgende blevet ophævet.

Anklagemyndigheden skal fredag morgen vurdere, om der er grundlag for fremstilling af de anholdte i et grundlovsforhør.

Syd- og Sønderjyllands Politi er i øjeblikket i gang med at efterforske omstændighederne i forbindelse med hændelsen og har derfor ikke flere oplysninger til pressen på nuværende tidspunkt.

Billedet: betjente i Stenbjergparken. Foto: Bo Bach Jensen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk