Tre anholdt i Stenbjergparken – politiet måtte affyre varselsskud

14. august 2020 112

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog klokken torsdag klokken 20.45 anmeldelse om, at tre personer var blevet truet på livet på en parkeringsplads i Stenbjergparken.

Patruljen ankom til stedet klokken 20.52. Under afhøringen af parterne ankom adskillige personer til stedet, hvorunder der opstod alvorlig tumult, da en gruppe personer rettede deres vrede mod politiet.

I denne sammenhæng tog en person fat i en betjents tjenestepistol, og betjentens kollega måtte derfor afgive varselsskud skråt op i luften, hvor ingen blev ramt, for at få personen til at lægge våbenet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efterfølgende har politiet været massivt til stede med flere patruljer i området og i alt tre mænd er blevet anholdt i forbindelse med hændelsen.

En af de anholdte kom lettere til skade og er indlagt på hospital. De nærmere omstændigheder i forbindelse med skaden kendes endnu ikke.

En betjent kom også lettere til skade i forbindelse med hændelsen og er blevet behandlet på skadestuen.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at der klokken 21.35 atter var roligt i området, og afspærringen er efterfølgende blevet ophævet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anklagemyndigheden skal fredag morgen vurdere, om der er grundlag for fremstilling af de anholdte i et grundlovsforhør.

Syd- og Sønderjyllands Politi er i øjeblikket i gang med at efterforske omstændighederne i forbindelse med hændelsen og har derfor ikke flere oplysninger til pressen på nuværende tidspunkt.

Billedet: betjente i Stenbjergparken. Foto: Bo Bach Jensen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...