Tre unge hærværkssigtede er løsladt igen

15. marts 2018 112

To 15-årige drenge og en 19-årig kvinde er løsladt igen efter afhøring, hvor der faldt tilståelser om deres deltagelse i omfattende hærværk mod mere end 50 biler og bygninger i en række byer.

De tre har under afhøringer i forskelligt omfang erkendt de faktiske omstændigheder, hvorefter de på grund af deres unge alder og øvrige forhold er løsladt og overgivet til de sociale myndigheders videre foranstaltninger. Efter TV Syds oplysninger har de tre danske unge med i Aabenraa og Rødekro.

“Fordi der er tale om unge på 15 år, så skal det videre forløb ske i socialt regi, når der ikke er tale om personer, der allerede har fået domme for tidligere kriminalitet og den 19-årige pige er løsladt til hendes sag kommer for retten”, siger politikommisær Jens Peter Rudbech.

Syd- og Sønderjyllands Politi har tidligere oplyst, at de tre anholdelser kun er første skridt i optrevlingen af, hvem der har været med på den omfattende hærværksturné med den 19-årige kvinde som chauffør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kan forventes en række yderligere anholdelser i de kommende dage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...