Universe: 2. heat i sæbekasserally og mini-robot-byggeri

18. maj 2013 Uncategorized
Team Pani fyrer den af. Foto: Universe

Den 25. maj kl. 11.00 afholder vi det andet indledende heat i parkens Sæbekasse Rally. De 10 bedste fra de indledende heats går direkte  videre til Universe egen store Ramasjang Rally finale der afholdes i Universe den 15. juni 2013.

Den 15. juni får Universe besøg af værten Sofie Østergaard og assistent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover kommer Bonderøvene, vinderne fra Ramasjang Rally 2012  og de seje sæbekassehold The Happy Vikings og Rainbow Racers.

Byg en mini-robot

Fra kl. 10-13 holder Finn Skaarup fra UV & Formidlingen en workshop, hvor gæsterne kan bygge mini-robotten Alf. En lille vibrerende Alf,  som består af en lille vibrator-motor, et knapcellebatteri, et stykke skumplast, en stor papirsclips, ½ klemme. Med et par kreative  børn og voksne kan ingredienserne til Alf samles til en lille mini-robot.

Workshoppen koster 20,- pr. deltager. Materialer til en mini-robot er med i prisen.

Science-Show

Ud over sæbekasse Rally heatet kl. 11.00 leverer Universe to gange i løbet af dagen et underholdende og lærerigt Science Show.

Med sjove forsøg, brag og eksplosioner tager professorlærlingene gæsterne med på en fascinerende rejse i kemiens verden

Med ingredienser fra køkkenskabet, flydende kvælstof på -196 grader og brintoverilte oplever tilskuerne naturvidenskaben på en helt  ny måde i et fantastisk Science Show.

Universe tilbyder sæsonkort til en favorabel pris i sæsonen 2013. Det er muligt at opgradere sin billet til et sæsonkort for 100 kroner.

Dagens program den 25. maj

10.00-13.00: workshop – byg mini-robotter

11.00: Andet indledende heat i Universe Sæbekasse Rally.

13.00: Science show

16.00: Science Show

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk