Universe: 2. heat i sæbekasserally og mini-robot-byggeri

18. maj 2013 Uncategorized
Team Pani fyrer den af. Foto: Universe

Den 25. maj kl. 11.00 afholder vi det andet indledende heat i parkens Sæbekasse Rally. De 10 bedste fra de indledende heats går direkte  videre til Universe egen store Ramasjang Rally finale der afholdes i Universe den 15. juni 2013.

Den 15. juni får Universe besøg af værten Sofie Østergaard og assistent. Derudover kommer Bonderøvene, vinderne fra Ramasjang Rally 2012  og de seje sæbekassehold The Happy Vikings og Rainbow Racers.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byg en mini-robot

Fra kl. 10-13 holder Finn Skaarup fra UV & Formidlingen en workshop, hvor gæsterne kan bygge mini-robotten Alf. En lille vibrerende Alf,  som består af en lille vibrator-motor, et knapcellebatteri, et stykke skumplast, en stor papirsclips, ½ klemme. Med et par kreative  børn og voksne kan ingredienserne til Alf samles til en lille mini-robot.

Workshoppen koster 20,- pr. deltager. Materialer til en mini-robot er med i prisen.

Science-Show

Ud over sæbekasse Rally heatet kl. 11.00 leverer Universe to gange i løbet af dagen et underholdende og lærerigt Science Show.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med sjove forsøg, brag og eksplosioner tager professorlærlingene gæsterne med på en fascinerende rejse i kemiens verden

Med ingredienser fra køkkenskabet, flydende kvælstof på -196 grader og brintoverilte oplever tilskuerne naturvidenskaben på en helt  ny måde i et fantastisk Science Show.

Universe tilbyder sæsonkort til en favorabel pris i sæsonen 2013. Det er muligt at opgradere sin billet til et sæsonkort for 100 kroner.

Dagens program den 25. maj

10.00-13.00: workshop – byg mini-robotter

Artiklen fortsætter under annoncen

11.00: Andet indledende heat i Universe Sæbekasse Rally.

13.00: Science show

16.00: Science Show

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...