Universe: 2. heat i sæbekasserally og mini-robot-byggeri

18. maj 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler
Team Pani fyrer den af. Foto: Universe

Den 25. maj kl. 11.00 afholder vi det andet indledende heat i parkens Sæbekasse Rally. De 10 bedste fra de indledende heats går direkte  videre til Universe egen store Ramasjang Rally finale der afholdes i Universe den 15. juni 2013.

Den 15. juni får Universe besøg af værten Sofie Østergaard og assistent. Derudover kommer Bonderøvene, vinderne fra Ramasjang Rally 2012  og de seje sæbekassehold The Happy Vikings og Rainbow Racers.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byg en mini-robot

Fra kl. 10-13 holder Finn Skaarup fra UV & Formidlingen en workshop, hvor gæsterne kan bygge mini-robotten Alf. En lille vibrerende Alf,  som består af en lille vibrator-motor, et knapcellebatteri, et stykke skumplast, en stor papirsclips, ½ klemme. Med et par kreative  børn og voksne kan ingredienserne til Alf samles til en lille mini-robot.

Workshoppen koster 20,- pr. deltager. Materialer til en mini-robot er med i prisen.

Science-Show

Ud over sæbekasse Rally heatet kl. 11.00 leverer Universe to gange i løbet af dagen et underholdende og lærerigt Science Show.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med sjove forsøg, brag og eksplosioner tager professorlærlingene gæsterne med på en fascinerende rejse i kemiens verden

Med ingredienser fra køkkenskabet, flydende kvælstof på -196 grader og brintoverilte oplever tilskuerne naturvidenskaben på en helt  ny måde i et fantastisk Science Show.

Universe tilbyder sæsonkort til en favorabel pris i sæsonen 2013. Det er muligt at opgradere sin billet til et sæsonkort for 100 kroner.

Dagens program den 25. maj

10.00-13.00: workshop – byg mini-robotter

Artiklen fortsætter under annoncen

11.00: Andet indledende heat i Universe Sæbekasse Rally.

13.00: Science show

16.00: Science Show

 

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...