Voldsom biljagt omkring Dybbøl Banke i nat fik brat afslutning

14. marts 2017 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

En voldsom biljagt udspillede sig  natten til tirsdag i Sønderborg i og omkring Dybbøl. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi via Twitter.

Kort efter midnat ville politiet gerne snakke med en bilist på Dybbøløstenvej, som de mistænkte for at være påvirket.  Men bilisten ønskede ikke frivilligt at stoppe og stikker af fra politiet via Dybbøl Banke.

Men kort efter fik biljagten en brat afslutning, fordi politiet valgte at stille en patruljevogn på tværs af Flensborg Landevej, som bilisten herefter kørte ind i. Det oplyser TV 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Syd- og Sønderjyllands Politi anholdt herefter manden. Hverken flugtbilisten eller den påkørte patruljevogn var i stand til at køre fra stedet efter påkørslen, men der skete ikke nogen personskade.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...