Voldsom biljagt omkring Dybbøl Banke i nat fik brat afslutning

14. marts 2017 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

En voldsom biljagt udspillede sig  natten til tirsdag i Sønderborg i og omkring Dybbøl. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi via Twitter.

Kort efter midnat ville politiet gerne snakke med en bilist på Dybbøløstenvej, som de mistænkte for at være påvirket.  Men bilisten ønskede ikke frivilligt at stoppe og stikker af fra politiet via Dybbøl Banke.

Men kort efter fik biljagten en brat afslutning, fordi politiet valgte at stille en patruljevogn på tværs af Flensborg Landevej, som bilisten herefter kørte ind i. Det oplyser TV 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Syd- og Sønderjyllands Politi anholdt herefter manden. Hverken flugtbilisten eller den påkørte patruljevogn var i stand til at køre fra stedet efter påkørslen, men der skete ikke nogen personskade.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...