Badebroen i Holm står klar til brug

14. maj 2021 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Nu er badebroen ved Holm igen sat i vandet og står klar til at tage imod de mange gæster – store såvel som små – der bruger broen hvert år.

Siden 2012 har der været adgang til en fin badebro ved Holm og den blev købt for 90.000 kroner i forbindelse med en større udviklingsplan for Holm, skriver landsbylauget i en pressemeddelelse.

Broen blev betalt af Holm Landsbylaug, gavmilde sponsorer og fonde. Siden har en gruppe frivillige Holmboere sørget for at broen kommer i og op af vandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broen er opbevaret i laden hos en tidligere landmand, så den er godt beskyttet for vind og vejr over vinteren. Sidste efterår nåede broen ikke op, før en tidlig efterårsstorm ødelagde den i starten af oktober.

Derfor har den frivillige gruppe i år haft et stort ekstra arbejde med væsentlige timer og materialer for 12.000 kroner til reparation af skader.

Holm Landsbylaug har betalt for nye reservedele og Jollmandsgaard i Holm har lagt værksted til renovationen.

Du kan SE BILLEDER HER .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

18. maj 2024 Politik, Sønderborg

Klokken 12 blev de første valgplakater hængt op

18. maj 2024 Politik

Lørdag middag præcis klokken 12 skubbede folketingsmedlem Benny Engelbrecht, som partifælle til tops i en lygtepæl i citykrydset i Sønderborg. “Christel Schaldemose har i hele sin politiske karriere været EU-kandidat i Sydjylland. I 2006 blev hun første stedfortræder og endte med at komme i parlamentet og der har hun været siden”, siger Benny Engelbrecht til […]

Læs mere...