Fredslyset kommer til Nordborg – du er inviteret

18. november 2023 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Fredslyset er blevet tændt i fødselsgrotten i Betlehem ved den flamme, som altid brænder der og i Nordborg har Sct. Georgs Gilderne valgt at modtage og videregive Fredslyset uden nogen form for politisk, religiøs eller anden bagtanke, men en gave hvor budskabet er: Et lys for ’Fred på jorden, Forståelse, Tolerance, Fællesskab, En gave til dig’.

Sct. Georgs Gilderne i Nordborg ’starter’ Fredslyset 2023 onsdag den 29. november kl. 18:30, hvor Fredslysets flamme bæres fra Tangshave Bo- og Aktivitetscenter – og her kan medbragte lamper tændes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lyset føres igennem byen til Nordborg Kirke, hvor der vil være en kort andagt, lidt underholdning, samt efterfølgende kaffe og saft i Sognegården.

Alle, både børn og voksne er velkomne.

17. maj 2024 Erhverv, Gråsten

Ophørssalget hos design-VEST i Gråsten går forrygende og nu kan du spare 50 procent

17. maj 2024 Erhverv

Siden marts måned har butikken design-VEST, som ligger på Torvet i Gråsten, haft ophørssalg, fordi ejeren, Hans Kurt, har valgt at lukke butikken senere på året. For at sætte ekstra skub i ophørssalget kan der nu spares 50 procent på interiør og fashion. ”Vi har haft en rigtig god start på vores ophørssalg og særligt […]

Læs mere...