Spejdernes Lejr i 2026 – Nej tak

22. april 2021 Politik

På et møde i Økonomiudvalget blev det onsdag besluttet at sige nej tak til endnu en udgave af Spejdernes Lejr og borgmesteren mener, at muligheden for igen at blive vært for mange tusinde spejdere nok skal komme igen på et senere tidspunkt.

“Når vi siger nej tak lige nu, så skyldes det blandt andet, at spejderlejren ville komme til at ligge for tæt på Tour de France og det er et arrangement, som vi gerne vil lægge nogle kræfter i”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Det spiller også en rolle, at lejren koster et anseeligt beløb, hvilket den første lejr i 2017 tydeligt viste.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der har været mange større arrangementer de seneste år – der venter også et Tour de France og nu bliver det også tiden til, der skal sættes fokus på blandt andet alle de borgernære opgaver, som vi har ansvaret for”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...