Endnu en sejrsrunde til Sønderborgs tennisspillere

Bertalan ’Berci’ Simon. Privat foto
Bertalan ’Berci’ Simon. Privat foto
22. maj 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Presset havde Sønderborg Tennisklubs herrer lagt på sig selv med en række afbud. Bertalan ’Berci’ Simon var oppe og spille 1. single og endda mod Hernings Andreas Hovesen Pedersen, som for få år siden var en del af den absolutte danske elite. STK-spilleren gik som altid selvtillidsfuldt til den også selv om Herning-spilleren lagde stærkest ud og tog 1 sæt. Herefter var det ’Berci’ til at tage fra og det blev til et relativt klart vundet andet sæt og en sikker sejr i match-tiebreak til 2-6, 6-3, 10-3.

Artiklen fortsætter under annoncen

Max Koizel vandt meget sikkert 6-2, 6-0 i 2. single, mens det blev til nederlag i både 3. og 4. single.

Også i double var Bertalan ’Berci’ Simon stærkt spillende og det blev en flot og sikker 6-2, 6-1-sejr sammen med Max Koizel.

I 2. herresingle var det tæt på for Magnus Rosendahl Johansen og Josh Rotsheck, som tabte helt marginalt 2-6, 7-5, 8-10.

Kampen skulle afgøres i Golden match teibreak, hvor STKs 1. herredouble gjorde det igen og vandt med 10-5 til en samlet match sejr på 4-3. Dermed hænger STK på i gruppen af ubesejrede hold inden det absolutte topopgør på hjemmebanen i Sønderborg fredag den 7. juni fra klokken 16:00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Debuterende damejuniortalent vinder i 4-2 over ALTS

I 2. runde var det igen et af rækkens favorithold, som gæstede Sønderborg og igen blev det til sejr.

Shaline Pipa lagde ud med sikker 6-1, 6-0-sejr i 1. single, mens Loote Argo kæmpede forgæves både mod sig selv og modstanderen i 2. single. Spændingen var denne gang samlet i de 2 sidste singler, hvor STKs rutinerede Anne-Reike Reich vandt 6-1, 5-7, 10-8.

I 4. single blev det til debut til junior talentet Signe Marie Roager, som var oppe mod dygtige Sofie Dupont fra ALTS. Set udefra kunne man bestemt ikke se at STK-spilleren var debutant. Med roligt og meget konstant spil med sikre grundslag, blev den unge STK spiller ved og ved og holdt hovedet koldt i sommervarmen, da det skulle afgøres i de to sæt. Det blev en meget flot debutsejr på 7-5, 7-5.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med 3-1 efter singlerne kunne STK tåle både en sejr og et nederlag i 2. double, og alligevel trække sig som vinder af matchen 4-2. Holdet har dermed lagt sig alene i spidsen af 1. division efter de første to spillede runder.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...