Den anholdte i voldtægtssag nægter sig skyldig

Retten i Sønderborg. Foto: Ole Kæhler
Retten i Sønderborg. Foto: Ole Kæhler
3. januar 2023 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag klokken 11 sad en 30-årig spinkel, etnisk dansk mand fra Augustenborgområdet foran dommeren i et grundlovsforhør i Retten i Sønderborg. Manden er sigtet for nytårsnat at have voldtaget en ung kvinde i slotsparken i Augustenborg.

Den 30-årige, der blev anholdt mandag klokken 11:18, nægter sig skyldig.

”Vi mener, han har voldtaget en ung kvinde nytårsnat. Både før midnat og igen efter midnat”, sagde anklageren. Han sigtes for i første omgang at have truet den unge kvinde ved at holde en foldekniv mod hendes hals og tvinge hende til oralsex.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Herefter har han klædt hende af og tvunget hende til samleje. Både vaginalt og analt”, sagde anklageren og bad efterfølgende om, at dørene til retten blev lukket.

”Det skyldes hensynet til offerets unge alder samt at sagen stadig efterforskes”, sagde anklageren.

Den anholdte fik at vide, at han ikke havde pligt til at svare på spørgsmål og han sagde, at det ville han gøre i det omfang, som han kunne huske.

Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

18. maj 2024 Erhverv, Sydals

Padelcentret i Hørup lukker om få dage

18. maj 2024 Erhverv

Sønderborg kommune har valgt at lukke Hørup Padel, skriver Martin Prokopek Jensen fra Fysio Performance 360° på Facebook. Fysio Performance 360° holdt indvielsesreception i det splinternye SeaDane Padel Center ved siden af klinikken på Kallehave i Hørup den 25. juni sidste år. Som nogen af jer måske ved har vi i de seneste tre år […]

Læs mere...