Kampagne skal huske folk på de ikke skal køre spritkørsel

20. juni 2023 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Alkohol og bilkørsel er en farlig kombination og det er vigtigt at huske på, at selv en lille mængde alkohol kan påvirke dine evner til at køre bil.

Det er budskabet fra Sønderborg Kommune og Rådet for Sikker Trafik.

Tallene viser, at der stadig er for mange, der løber risikoen og kører, efter de har drukket. Sidste sommer sigtede Syd- og Sønderjyllands Politi 132 personer for spritkørsel i juni, juli og august. Derfor går Sønderborg Kommune, 61 andre kommuner og Rådet for Sikker Trafik nu sammen om at minde de sommerglade danskere om at lade bilen stå, når de har drukket alkohol.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der sættes plakater op i vejkanterne med budskabet: Klar til et pust?

Det skal minde om, at politiet hen over sommeren har ekstra fokus på spritkørsel på vejene.

Skiltene skal få bilisterne til at tænke over, om de skal køre hjem fra den middag, fest eller festival, som de måske er på vej til. For ud over, at det er risikabelt at køre, hvis man har drukket alkohol, så risikerer man også at blive stoppet i en af politiets mange sommer-spritkontroller.

18. maj 2024 Erhverv, Sydals

Padelcentret i Hørup lukker om få dage

18. maj 2024 Erhverv

Sønderborg kommune har valgt at lukke Hørup Padel, skriver Martin Prokopek Jensen fra Fysio Performance 360° på Facebook. Fysio Performance 360° holdt indvielsesreception i det splinternye SeaDane Padel Center ved siden af klinikken på Kallehave i Hørup den 25. juni sidste år. Som nogen af jer måske ved har vi i de seneste tre år […]

Læs mere...