Kunstskolens BGK-hold åbner deres afgangsudstilling i eftermiddag

Emmili van Deurs. Foto: Ole Kæhler
Emmili van Deurs. Foto: Ole Kæhler
24. maj 2024 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

I dag, fredag, er sidste dag for kursisterne på BGK-forløbet på Kunstskolen i MultiKulturhuset og i den seneste uge har de haft travlt med en gøre deres afgangsudstilling klar til dagens fernisering og dimission, som begynder klokken 17.

“Vores mål er at klæde de unge mennesker på, så de bliver kaldt til samtale på et af kunstakademierne, arkitektskolen eller designskolen og det lykkedes for en del af dem”, siger billedkunstner og underviser Amel Ibrahimovic til SønderborgNYT.

“Jeg har været til samtale på Designskolen og skal nu gå og vente på svar på, om jeg kommer ind”, siger Emmeli van Deurs, der synes, det har været en god oplevelse at være med på BGK-holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun sætter pris på, der har været gode undervisere. Både fra Kunstskolen og udefra.

“Jeg har prøvet at arbejde med performance og med skulpturer. I forvejen har jeg tegnet og malet meget. Mit bidrag til udstillingen er en skulptur, som viser et kamera – og det skal sætte tanker i gang om det, som vi hver især oplever på vores vej, tager med videre”, siger Emmili van Deurs, der også udstiller ‘trådkufferter’.

Emmeli van Deurs, som bor i Rødekro, er uddannet i administration i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det var mens jeg arbejdede for kommunen, jeg lærte Kunstskolen at kende og jeg er glad for, jeg blev optaget, da jeg søgte ind”, siger hun.

Her er der billeder fra opbygningen af afgangsudstillingen.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...